Girlytalk

Alex lista

dresslikeacupcake

Jag läste Alex inlägg  och kände igen mig. Vi brukade ju vara i Bryssel på jularna, exet och jag tillsammans med min familj när de bodde där. Jag var alltid lika glad att han gick med på det upplägget. För där fanns mitt liv, mina bästa vänner, familjen och hemkänslan. Förvisso tycker jag bara det var fair men tanke på att jag bodde på hans hemmaplan de resterande veckorna av året. Hursomhelst, varje gång vi skulle åka tillbaks hem till Sverige så var jag ledsen. Kunde utan problem gråta första timman av bilresan för jag tyckte det var så jobbigt. Det kanske inte spelar någon roll men exet har aldrig flyttat mer än kanske 10 km i hela sitt liv.  Varje gång jag blev ledsen så tog han det personligt, som att jag inte ville vara med honom. Så var det ju aldrig, jag var bara väldigt splittrad. Och väldigt hemmakär.

Alex utmanade ju mig att skriva en lista och i del totala slappheten som för tillfället råder så kanske det piggar upp!

Jag är för tillfället helt förslappad och känslosam på grund av för mycket tid att tänka.

Jag är bra på att vara knäpp men alldeles fantastisk.

Jag är dålig på att ha tålamod.

Jag tycker inte om folk som inte tror på min potential.

Jag läser Sperm Wars.

Jag gillar när jag får lägga mig i soffan, dricka te och se på BBC.

Jag sjunger väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt gärna karaoke.

Jag älskar Sydafrika. Så mycket att jag just nu vill flytta dit om det inte vore för att jag är för plikttrogen.

Jag är inte speciellt bra på att passa in (jobbigare för andra än mig).

Jag tycker om mig själv. På riktigt.

Jag föredrar paljetter framför svart.

Jag är beroende av allt för mycket, är en riktigt beroende personlighet.

Jag har på mig en fleecepyjamas. Heja singellivet!

Jag dricker bara kolsyrat vatten, helst Perrier.

Jag lyssnar på allt! Vi snackar allt från dansband och schlager till synth och house. Heavy Metal är det dåligt med, tips någon?

Jag blir arg på människor som har dubbelmoral och människor som är elak mot djur. 

Jag blir rädd av folks bristande kunskap och  oförståelse för olikheter. 

Jag önskar att – åhh skjut mig men – jag önskar att exet landar i samma trygghet och lycka som jag äntligen landat i.

Jag är uppväxt i förorter i hus och där trivs jag nog allra bäst.

Kommentarer inaktiverade för Alex lista