ex,  Funderingar,  Girlytalk

Sexsnack

Alex och Natalia som är lite mer erfarna bloggare har inga problem att ta upp ämnet sex. För mig. Lite mer känsligt. Litar inte riktigt på anonymiteten. Natalia påstår att jag är fruktansvärt dålig på att flirta. För att inte säga värdelös. Men, någonstans någon gång måste jag ändå ha lyckats. Från det att jag varit 15år har jag endast varit singel när jag själv valt det. Och jag har inte behövt vara kåt utan att kunna få det årgärdat utan större problem. Jag kanske inte sextar (för pryd?) och jag är inte den som går ut och hånglar på måfå – men vill jag ha sex så får jag det. Det kanske är en fördel med att vara tjej. Killar är som vandrande kåtbockar. Visa dem lite uppmärksamhet så kan du få dem att göra vad du vill.

Jag har i regel inte dåligt sex. Sex betyder två samspelande individer. Så är det dåligt är det oftast för att man är ointresserad. Men bra sex, det är min erfarenhet, det har man när det finns en perfekt blandning av passion, åtrå, lust, kärlek,nyfikenhet och en liten droppe förbjudenhet. Ja, faktiskt. Något förbjudet kryddar det. Då menar jag inte nödvändigtvis otrohet. Utan förbjudet som i på opassande ställen. Offentligt, hemma hos familjemedlemmar, i samma rum som andra ligger och sover. Hehe, jag kanske är lite pryd – men jag gillar att vara busig!

Vart ville jag komma med det här? Ja, ingenstans tror jag. Eller jo. Just nu är det dåligt med se i mitt liv. Efter uppbrottet från sambon har det inte lockat. Inte ens hångel lockar. Jag är helt klart rädd att ingen kommer väcka såna begär som sambon lyckades med. Han var het till och med i mysbyxor. Vad gör jag då, går i celibat eller nöjer mig med något mindre lockande? Jag vet inte än.