Funderingar,  livet,  Lyxproblem,  Nyårslöften

Problem och ett potentiellt nyårslöfte

Jag har ett litet problem. Ibland. Kanske ändå rätt ofta. Har jag en välfylld kalender. Jag älskar att göra saker. Den här veckan har det varit Julkonsert, möte med en ideell förening, öl med ett gäng fd kollegor och två träningspass. Det här kanske ingen unik vecka för mig. Och det har varit så i många år. På den tiden jag var sno och gift såg mitt X kalender likadan ut. Så, jag såg också till att hålla mig road på mitt håll.
Jag förstår att det här är något av ett lyxproblem, men det innebär ju att jag har väldigt svårt att vara spontan. Jag vill ju kunna vara spontan också! Men hur är man spontan med ett så välpressat schema? Den utmaningen ska jag se om jag kan lösa nästa år. Det kanske rent utav ska få bli mitt nyårslöfte… Eller ska jag skita i det i år igen? Någon gång när jag har lite tid, ska jag berätta om min vision board jag gjorde för något år sedan… För att visualisera mina mål för det kommande året. Ja det ni, det var pretentiöst värre.