jobb

Min sämsta jobbvecka i historien

large-12

Alltså jag är så galet ineffektiv. Mår fortfarande lite halvilla och är trött. Vill mest hem och sova eller baka eller bara pyssla på hemma. Känner ingen som helst inspiration för jobbet. Egentligen är det ju dags att gå vidare då men jag bidar min tid lite, vi har ju andra planer (barn) så jag tänker att jag kör på men gör så lite som möjligt på jobbet, utan att för den sakens skull göra ett dåligt jobb.

Nu när jag har insett att det är jobbet, arbetsbördan, som gör mig så trött, deppig och till en dålig människa så kan jag inte alls jobba “så hårt” som innan. Ni kanske ni får intrycket av att jag är en latjävel, tvärtom, när mitt tempo är på lägsta gör jag nog fortfarande mer än många på mitt företag. Just nu dock, gör jag ta mig tusan ingenting. Hjärnan är på julledigt sedan länge. Har ingen inspiration eller ork för att göra något mer än det basala. Och blogga. hehe.

Hoppas ni har mer juligt än vad jag har.
Här vräker snön ner, eller slasket, men det är i alla fall något!

Kommentarer inaktiverade för Min sämsta jobbvecka i historien