Recept

Grönkålschips

IMG_1108

Denna årstid alltså. Varje år så tror jag att den ska bli min död. Jag fryser, är konstant trött och får tydligen även min mens under årets mörkaste månader. Då blir jag sugen på snacks. Eller nej det blir jag inte, jag vill ha choklad. Men lite på snacks också eftersom jag har lite svårt att få i mig hela måltider. Min särbo och jag är experter på snacksmiddagar. Bästa middagarna om du frågar mig. Nu har jag hittat ett nytt bidrag till snacksbordet. Grönkålschips! Har ni testat det? Mucho mucho gott. Nu kommer jag inte ihåg var jag såg receptet men på någons blogg var det.

Man river av bladen i mindre bitar, häller på lite olivolja och blandar, strör lite örtsalt på och slutligen häller man på lite soya. In i ugnen i cirka 10 minuter på 210°C men håll koll på det. Av egen erfarenhet så vet jag att dom snabbt blir brända. Sedan ska de serveras mycket tjusigare än på min bild men är man ensam och ska panikläsa en massa dokument till styrelsemöten så får de serveras som dom gjorde igår kväll.

Kommentarer inaktiverade för Grönkålschips