ex

Du var bra för mig

jag åt middag med min ex-man i veckan.
Vi har lixom gått från att ignorera varandra och bara pratat via advokater, till att önska varandra en trevlig jul till att nu har affärer ihop och att äta middag tillsammans.
Ja alltså det är inte lätt och det är faktiskt lite pirrigt att äta middag med varandra. Men vi har älskat varandra, varför skulle vi annars ha gift oss?, och så varför ska vi inte kunna fortsätta ha en positivt laddad relation när äktenskapet är över. (jag tror dock att en “paus” var nödvändig för oss).

När vi satt där och åt så vandrade vi längs minnenas allé och jag tog mod till mig och berättade hur bra han var för mig, just då, och att han verkligen förändrade mig på djuptet och gjorde mig till en bättre människa. Det var faktiskt himla skönt att få säga de orden.

Mended Heart logo

Kommentarer inaktiverade för Du var bra för mig