Sex

Mr. ordning och reda

Jag och V pratade om våra ex här om sistens och jag kom då på att jag inte har berättat för er om mitt ex Mr. Ordning som jag var tillsammans med i tre år när jag var strax över 20.
Han var oskuld när vi träffades, vilket inte jag var, och det märktes. Han var så otroligt osäker och tyckte att sex var pinsamt (om än skönt). Jag minns en gång när jag frågade honom vad han hade för sexfantasier och han sprang och gömde sig under täcket.

En annan gång så låg vi och hånglade tvärs över sängen (lixom från sida till sida) och det hela hettade till, men när jag började knäppa upp hans byxor sa han “men så här kan vi ju inte ligga, huvudänden är ju dit åt!?” typ lite förvånat och uppmanande.

Det blev aldrig något jättebra sexliv med honom men han var bra och fin på så himla många andra sätt. Framför allt var han trygg när resten av min värld var kaos. Han hade verkligen ordning och reda på allt och tyckte att all form av oordning var jobbig. Jag som är lite mer yvig klarade inte av det i längden.

Kommentarer inaktiverade för Mr. ordning och reda