Sex

Kåthet

looking-at-you-makes-me-want-to-fuck-your-brains-out-just-saying--1ec54

Jag tror inte jag blir kåt så ofta. Jag vet i och för sig inte hur ofta som är ofta eller hur ofta man “borde” vara det. Inte heller vet jag varför jag bara blir det ibland. Det är nästan alltid Duschdejten som väcker något nuförtiden. Så har det varit ett tag. Jag kan ju inte visa en bild men det är något sinnesjukt sexigt med den mannen. Till stor del tror jag det är sådant som inte syns på bilden jag inte ska visa. Fast han är snygg. Nu vet jag inte alls vart jag är på väg haha. Jag gick från trött och frusen till väldigt sugen på Duschdejten. Lustigt. Jag måste lista ut vad som gör honom så attraktiv. Kan det vara för att jag alltid varit lite småförtjust i honom? Ni vet som när man går på högstadiet och killen i gymnasiet plötsligt blir intresserad, lite så är det. Bortsett från att jag skulle kunna gått i mellanstadiet och han skulle gått på universitetet haha. Enligt spelreglerna så är det väl hans otillgänglighet som gör mig så himla sugen på honom.

Eller vet ni, jag skyller allt på Alex som börjar dagen med ett sexinlägg. Vilket triggar mig för att jag fortfarande inte kommit på mitt sämsta sex. Alex å andra sidan verkar ha roliga sexhistorier på lager. Jag skulle legat runt mer. Plötsligt känns trygghetssex fruktansvärt tråkigt. Nu kommer jag inte få ha sex med Duschdejten och det är helt okej men shit vad kul det hade varit. I alla fall i min fantasi. Jag tänker mig typ 50 Shades Of Grey kul. Alltså, nytt och spännande. Experimentellt. Busigt. Kul. Japp, drömma kan man.