Girlytalk.se

Slemklump och sömnbrist

Jag har länge varit, kanske inte förkyld, men lixom svullen i svaljet. Och igår gick det så långt att jag inte kunde få luft när jag skulle sova. Jag kände mig också lite extra svullen under dagen, eller egentligen tror jag det är snor/slem som sitter låååångt bak i näsan. (ursäkta för detta äckel).

I alla fall så somnade jag i soffan framför TVn vid 2 och när klockan ringde vid 6 var jag död. Jag åt frukost och var på väg till jobbet men vände om efter att jag hade skjutsat V. Somnade om vid 8 till 11. Och nu har jag ätit lite lunch.

Sömnbrist påverkar mig något otroligt mycket. Jag mår illa, får ont i kroppen, det hugger som knivar i magen och jag blir, så klart, otroligt lättirriterad. (hur fan ska detta gå med en bäbis, undrar jag nu. Får hoppas på några mirakelhormoner).

Jag känner mig lite stressad. Eller stressad kanske är fel ord. Men vi åker ju om en vecka till julfirande och innan dess är det både mycket som ska fixas men också mycket inbokat. Jul med Vs familj, fredag och lördag. Jul m Vs bästa vänner på söndag. Middag med en vän på måndag.
Så det är ju bara ikväll och fyra kvällar till, det ska kokas knäck och bakas två sorters kakor. Slå in klappar. Packa och tvätta!! Städa vill jag också hinna göra. Det kommer säkert gå bra. Det är bara min supertrötta hjärna som stressar mig.