vänner,  Vardagen

Produktiv slapplördag

IMG_1127

Det låter anings motsägelsefullt men idag har faktiskt varit ganska produktivt fast i soffläge. Jag har inte producerat så mycket, jag såg mest till att PH gjorde det han skulle göra och kom med en massa åsikter. Medan han gjorde det kollade jag på söta djur och lyssnade på underbara David Atttenborough. Det är något helt fantastiskt underbart med killkompisar som man får klänga på. Det är såklart även ganska kul när man får hjälpa till och känna sig lite uppskattad. Och pingviner, pingviner är hysteriskt roliga!

Gårdagens julfest var härlig och precis vad jag behövde. Någon hade gjort en jättegod paj på grönkål och rödlök, det fanns lax och goda köttbullar så till och med en tjej som jag som inte gillar julmat fick något att äta. Resan dit var mindre charmig då jag fick ett smakprov på luciastormen Alexander eller om det var Alexander för det blev aldrig så mycket värre än så. Idag blåste det väldigt mycket på vägen hem men det regnade inte. Måste det göra det om det är en storm? Annars tycker jag nog det var värre idag än igår. Värre men också mycket vackrare. Väl hemma så körde jag mina föräldrar till en fest, nu ska jag vila och sedan ska jag träffa Miss Sunshine för middag och bio. På vägen hem funderade jag förresten en del på detta och att jag skrev en del 1 men aldrig en del 2. Det är inte för att jag glömt bort. Tvärtom, jag tänker på det lite då och då utan att komma fram till någon så roligt och dåligt som Alex. Men jag återkommer!