Ideellt arbete

God morgon

cc4dc1e3-c1e6-455e-a2d0-95b2837d1e47

Igår var jag nog helt slut. Jag somnade i alla fall innan elva på kvällen tror jag. Vilket resulterade i att jag vaknade halv sex i morse. Tidiga nätter har den effekten på mig. Gårdagens budgetmöte gick i alla fall bra. Det blev lite bättre pengar än jag tänkt så det var kul. Och min handlingsplan som jag faktiskt är ganska stolt över gillades också så allt slutade bra. Jag har lärt mig en del om budgetmöten och föreningspolitik under hösten. Kan du kommunicera och skapa ett förtroende så blir allt mycket lättare. Förtroende får du aldrig om du inte tror på dig själv och vågar stå upp för dina idéer, mycket viktigt att veta. Som åskådare så märks det fort om du är osäker. För att inte tala om när en styrelse inte är överens. Mer om det någon annan dag. Igår var också första dagen sedan jag blev singel som jag insåg hur stor roll mitt ex hade. Jag är grymt ambitiös och överpresterar ofta i den där föreningen jag är med i. Dels för att jag alltid känt att jag måste men mest för att det är sådan jag är. Jag har ett fantastiskt stöd i vad jag brukar kalla mentorer men som ju såklart är lojala kompisar. Mitt ex var dock en stor anledning till varför det gick att överprestera. Jag var aldrig ensam och han backade mig alltid. Det stödet saknade jag igår.

Idag ska jag försöka ta det lite lugnare än igår så jag inte bara känner mig tömd på energi och får huvudvärk. För ikväll ska jag på julfest, hänga med bästa PH och påminna mig själv om att jag ju tycker ideellt arbete är kul.