Vardagen

Frusen tisdag

IMG_1073

Äntligen landat i sängen. Trött som tusan och smått illamående. Generellt så är tisdag och torsdag mina favoritdagar för då får jag hänga med min PT. Det fick jag idag med. När jag vaknade så trodde jag av någon underlig anledning att Duschdejten skulle ligga bredvid mig. Han hade inte alls figurerat i drömmen så var han kom in i bilden vet jag inte. Arg blev jag i alla fall för att han inte låg där när jag trodde han skulle det (fast visste ju egentligen bättre än det). Det måste finnas något namn för det där, för när man tror lite för mycket på drömmen? I just det här fallet kan det säkert vara som så att jag blivit arg över hans tystnad i verkliga livet. Så trodde jag inte man höll på som vuxna kompisar men tydligen så gör man det. En arg men löjligt lycklig jag gick och tränade. Slogs lite med PTn för jag glömde bort han slås tillbaks hårt, åkte nog på stryk där. Sedan blev jag på ännu mer dåligt humör när jag såg ormrepen som är en av de vidrigaste övningar jag känner till. En timma senare var jag fortfarande arg på jag vet inte vad men ändå väldigt glad. Det är konstigt det där, att jag är så glad nuförtiden.

När jag kommer hem så är det egentligen tänkt att jag ska hänga med min far som är hemma för en gångs skull. Vi ska prata, bolla idéer och shoppa. Så blev det inte. Istället får vi styra upp däcken på bilen som enligt däckfirman var på väg att explodera för att verkstad gjort något galet. Jag sa vad jag visste och sedan åkte han till verkstad och efter det hade han möten resten av dagen. Jag mådde så dåligt för jag frös att jag duschade och gick och lade mig. Nu tänker säkert någon att det ju bara är att ta på sig mer kläder men tro mig, det hjälper inte. Det här är en helt annan typ av kyla och en som alltid är i kombination med utmattande trötthet. Jag känner igen den för precis sådär mådde i flera år jag innan jag fick min medicin för sköldkörteln. Som tur är så ska jag till doktorn imorgon så förhoppningsvis kan hon göra något åt det. Någonstans när jag mådde som sämst ringde Hockeykillen och vill träffas en snabbis. Så det var bara att ta sig samma och springa ner. Han var mycket snyggare än jag tänkt mig. Och en jäkel på att kramas. Fem minuter, en keps och två kramar var dock allt jag var ville ha.

På eftermiddagen var det dags att köra mina föräldrar runt halva staden. När dom är hemma i Sverige så är dom inte hemma så många kvällar. Vissa i min ålder har barn som dom skjutsar till olika aktiviter, jag har föräldrar som jag skjutsar till olika fester. Ikväll skulle förvisso bara en på fest. Den andra skulle till flygplatsen. Efter taxiservicen så hade jag möte med ett härligt gäng tjejer på vad kanske är Göteborgs drygaste ställe, HAK. Maten är god men servicen är helt outstanding dryg. Om 3 av 4 besök gett mig det intrycket så drar jag slutsatsen att det är så. Istället för att åka hem så åkte jag vidare till särbon. Allt för att slippa göra det jag måste. Det får bli imorgon. Det är bara en sak kvar innan jag får somna. Jag måste beställa julkort.

Kommentarer inaktiverade för Frusen tisdag