barn

Sämst på att skaffa barn

jag och V bestämde oss ju för några månader sedan att vi ville ha barn. och senaste två månaderna har vi inte haft sex en enda gång. Vi har inte orkat. hur kan man inte orka ha sex med sin fästman kanske ni frågar? Vi har turats om att vara sjuka, jobba över, ha ont i kroppen, och helt enkelt tappat bort lusten lite.

Jag tycker sex är viktigt men jag tycker också att sex inte är något man forcerar. Den här månaden har vi gett oss tillåtelse att köpa ägglossningstest (när ska man göra dem? min mens har varit konstig ett tag och lixom i för långa cykler) så det ska vi göra. Och återta lusten i sängkammaren, eller var vi nu känner för det.

Det är inte lätt med sex. Det ska vara lätt men det är svårt. Det är två som ska vara med på det. Två som ska känna lust och att bli avvisad är, i alla fall för mig, väldigt knäckande. Men nu kör vi igen. Håll tummarna för oss 😉