Skönhet

Balsamtips

conditioner-for-dry-hair.jpg

Egentligen vet jag inte om jag ska tipsa om detta eftersom det kan finnas andra anledningar till att mitt hår åter är fint. Jag tappade ju säkert 50% av mitt hår i våras under all stress och press. Nu har jag som tur är väldigt mycket hår men lite syntes det. Läkaren sa att det skulle växa ut när jag kände mig mer rofylld inombords eller något sådant där trams. Cirka 6 månader sa hon och nu är det tillbaks. Helt nytt hår har jag fått, känns det som. Kanske mår det lite extra bra av att jag testade ett nytt balsam från Lernberger Stafsing. Jag vill nog tro att balsamet faktiskt är väldigt bra och en bidragande faktor till mitt fina hår. Jag valde balsamet för torrt hår. Det innehåller en himlans massa oljor så det vore väl konstigt om det inte piggade upp det tristaste av hår. Så testa den om håret känns lite vintertrist!

Nu när mitt hår äntligen mår lite bättre så är kan jag också meddela att den där svindyra borsten jag köpte faktiskt är ganska fantastisk. Inte för att jag så frekvent borstar mitt hår men när jag gör så är det lätt den bästa borsten jag haft. Kanske inte så att den är värd pengarna men bra är den!