Killar

Kramundernärd

Nu är det lite tjatigt detta med gifta män. Och hur det kommer sig att det är många sådana vet jag inte. Eller det finns ju teorier men jag får återkomma om det. Men jag är helt säker på att jag inte har nischat in mig på gifta män. Men ja, det är lite väl märkliga kemier som snurrar omkring nu. Häromkvällen var det ännu en stund av kemi och även denna gång var snubben gift. Han var på besök i stan tillsammans med en kompis. Vi träffade på en afterwork utstyrd av gemensamma vänner. Det var verkligen inte så att vi klickade från början även om kemin nog fanns där. Han var mystisk, lite butter och valde sina ord. Och det fanns en trygghet. Är det något jag faller för så verkar det vara det, trygghet.

Efter många många timmar var det bara han, kompisen och jag kvar. Jag har inga problem att skapa konversationer med folk och frågar gärna saker man kanske inte borde fråga främlingar så vi avklarade ganska tidigt det här med relationer och otrohet. Där framåt kvällstimmarna så var jag så förvirrad. Mycket kanske på grund av den där kemin med PH som har varit så svår för mig att acceptera. Denna gången kände jag dock att det var ett sexuellt begär. Så då gör jag vad bara jag gör typ, jag frågar kompisen om han också känner en finns spänning. Kompisen bekräftar vad jag känner. Herr X sitter mest tyst och iakttar. Men jag vet att jag har rätt, jag inbillar mig inte, det finns en attraktion.

Jag erbjöd killarna sängplats hos mig i rent vänskapligt syfte. Kompisen gick snabbt och lade sig. Herr X och jag satt upp och pratade – om hur mycket han ville ha mig men inte kunde för han ville inte vara otrogen. Precis som med Duschdejten så är det inte det fysiska han var rädd för utan känslorna som kanske skulle komma. Och det var en dörr han inte ville öppna. Efter att ha pratat i två timmar om vad vi kände och vad ville men vad som inte skulle hända så orkade jag inte mer och sa att jag ville ha en kram. Det fick jag. En kram som varade i flera timmar. Cirka fem. Vilket resulterade i exceptionellt lite sömn den natten. Jag var ett vrak dagen efter. Men de där fem timmar av kramandes var nog värt det. Jag skulle kunna ha träffat honom senare i veckan men det kommer jag inte göra och det är jag faktiskt ganska nöjd över. För jag tror att det hade varit mer än kramar då.

Kommentarer inaktiverade för Kramundernärd