jobb,  livet

Jävla skitvecka!

Den här veckan har verkligen inte varit bra. Vi har haft alldeles för stökigt hemma och jag tappade all energi efter NY. Vet inte om det var någon form av jetlag men jag har sovit hur mycket som helst. Måste köpa lite nya vitaminer och mineraler och sån skit och hoppas på en ljusning.

Jag har fått en ny kollega på jobbet som är helt dum i huvet. Socialt inkompetent och kan inte känna igen symbolen för internet explorer på datorn, kan heller inte skicka mail. Kommer och går som hon vill och är allmänt korkad.

Vår chef var på kontoret idag och han är så dåååålig. Han har ingen aning om saker som jag har berättat för honom närmare tio gånger, han har ingen handlingskraft, ingen som helst aktoritet. Jag blir bara förbannad efter möten med honom.

Även V har varit en riktigt skitkorv och jag har varit så ledsen och besviken på honom. Han har nog också varit ledsen och besviken på sig själv. Ja du vad ska man säga… Ingen bra vecka.

I helgen kommer en av mina bästa vänner och nu ska jag fila naglarna lite. Även de är skit…

lessmore