V

Trubbel i paradiset!

Jag är så arg på V idag.

Så där riktigt pissarg. Varför?
Jo för att han suger ur mig energi. Han har gjort illa knät och kan knappt gå. Så han behöver gå till doktorn men han “vägrar” (är det något jävla manligt påfund att man inte går till doktorn? V sa t.ex. Jag vill inte gå till doktorn förän jag vet vad som är fel! Vad fan ska doktorn göra då!?) jag har stöttat och tröstat och servat och tagit hand om honom nu under en vecka (och det gör jag gärna till en viss gräns). För i morse när jag kom upp så stod min matlåda från igår fortfarande på köksbordet.
Jag frågade V varför den stod där (och tänkte att han kanske har varit snäll och tagit fram den.) och han sa “jag trodde det vara en gammal matlåda så jag ställde aldrig i den igår (V dukade av bordet och ställde in bland annat sin egen matlåda i kylskåpet). Och nu är min fråga:

1. hur jävla svårt är det att kolla i matlådan?
2. om han nu trodde att den var smutsig borde han inte ställt in den i diskmaskinen?
3. vem är så jävla lat?
4. gjorde han det för att vara elak? (Jag vet att svaret är nej men är jag förbannad så är jag).

Så nu sitter jag på jobbet och kokar av ilska. Jävla människa!

Kommentarer inaktiverade för Trubbel i paradiset!