resor

Resor ger mig ett rikare liv

1f9641452fc1464b613e5cd896c78941travel is the only thing you buy that makes you richerAtt resa är det bästa som finns, tycker jag. En resa är något som jag minns för resten av livet. Självklart inte alla detaljer men det stora hela. Som ni kanske har märkt så ser jag också framemot en resa väldigt länge och även det ger mig ju glädje.

Men det bästa är att man får en ökad förståelse för världen och i och med det sig själv. Har du varit i Italien så får du större förståelse för deras ekonomiska problem? Har du varit i Kina förstår du smoggen, trängselns och människorna där? Det förutsätter ju så klart att du vågar dig ut från charterhotell och poolen.

Dina värderingar stärks eller ändras i och med att du får mer erfarenhet att basera dem på. Det finns inget jag kan rekommendera dig mer än att spara ihop till en resa, varesig den tar dig tio mil eller runt jorden så kommer den har gjort dig till en bättre människa. Jag lovar.

Kommentarer inaktiverade för Resor ger mig ett rikare liv