livet

Söndagsdepp

Jag vaknade på felsida idag och har lixom fortsatt så, stackars V. Jag känner mig ensam men vill samtidigt inte träffa någon, den här veckan har verkligen varit deppig. Med många negativa känslor i kroppen som jag inte riktigt vet hur jag ska få ut.

 

Känner mer och mer att jag inte kan jobba kvar där jag är nu. Har en ångestklump i magen av att tänka på att jag ska jobba imorgon, något jag verkligen inte brukar ha. Men känner också mer och mer attjag inte vet vad jag ska hitta på istället. Det bästa som skulle kunna hända är att jag blir gravid så att jag kan fokusera på annat.

Behöver packa också. Men sitter mest och surfar runt på youtube och längtar efter mina bästa vänner. Ja detta är ju också en del av vardagen. som utlänning.

Kommentarer inaktiverade för Söndagsdepp