kropp,  livet

Lust!

Under oktober har något fantastiskt hänt, jag har fått tillbaka min lust!
Lusten har nog varit borta så mycket längre än vad jag har insett själv, jag tror kanske att lusten har varit borta i 3-4 år. Jag har gjort saker och känt glädje men jag har inte känt någon större lust, jag har knappt drömt om saker. Nu däremot har lusten återvänt, jag tackar mina vitaminer för detta.

Jag har börjat sticka och virka igen, lärt mig nya saker inom det området och gjort klart flera saker, jag älskar att handarbeta och njuter av det men det var flera år sedan. Jag har börjat på några saker och sedan lagt ned snabbt. Inte orkat eller haft inspirationen att fortsätta.

Jag har också hittat tillbaka till min träning och framför allt lusten för träning. Jag vill lixom inte ligga framför tvn hela kvällen utan jag vill gärna ta en promenad eller en lättare joggingtur. Jag försöker att inte gå för snabbt fram och sprang här om kvällen 10 km på 6min/km vilket kändes otroligt.

tecknadelopare655

Jag har också slutat “bry mig om jobbet” jag har en kollega som jag verkligen har förtroende för och som hjälper mig massor. Jag har tagit ned ambitionsnivån och slutat fika/äta med några av kollegorna under en period så att jag nu har en större distans till dem. Vilket är behövligt på en så sjuk arbetsplats.

Jag har börjat göra nya spellistor och lyssna på musik och pods igen. Jag känner hur lusten att leva sakta fyller mig igen, ibland tar det ändå stopp, kroppen orkar inte men herregud vad skönt det är att vara på rätt väg.

Sedan är det som ni märkt inte perfekt, jag har också energi nog att grubbla på saker som jag borde glömma och känna efter hur livet verkligen känns. Men jag gillar det låga i mindre doser. Och det är härligt att känna att jag klarar en dag fast jag är trött på morgonen.