Bröllop

Bröllopsgäster

Jo men förutom lägenhetsköp och barn så planerar vi bröllop. Eller planerar kanske är fel ord för vi har fortfarande inte bestämt varesig plats eller datum. Men här om dagen diskuterade vi vilka vi vill bjuda.
Först var vi överens om att vi ville ha ett litet bröllop. Och sedan skrev vi ned vilka våra närmaste vänner är vilket blev 120 personer, vilket i mina ögon är mycket folk.

deco[1]

När drar man gränsen?
Vi bestämde oss tidigt att barn inte var välkomna. OM inte barnet av någon speciellanledning behöver vara med. T.ex. att det ammas eller som min guddotter som är nio, hon ska självklart få komma. Men kompisars barn undanbedes. Inte för att vi inte tycker om dem utan för att de flesta barn inte kan uppföra sig. För att det är en fest för att fira VÅR kärlek. Hur resonerade ni kring barn?

Det är svårt med respektive, men tillslut bestämdes det att allas respektive är välkomna. Det blir ju otroligt märkligt att på ett eller annat sätt utestänga folk för att de inte är gifta. Nej så omoderna är vi inte.

Släkt är svårt för mig. Jag har inte jättemycket kontakt med varken mina föräldrar eller min släkt. Däremot har jag vänner, i alla åldrar, som är som släkt för mig. Så jag bestämde mig för att bara de släktingar som jag faktiskt har lite kontakt med är välkomna. Det kommer nog bli ramaskrik men det är ju bara spännande? Lite drama ska det väl vara också.

Kommentarer inaktiverade för Bröllopsgäster