livet,  tankar

Alex för ett år sedan

blogger-image-1536404358
Ja, ett är går så snabbt. Tycker jag säger det hela tiden. Veckorna bara swishar förbi och så också månaderna. Känns som om det var nyårsafton igår (och inte är på ett väldigt långt tag ännu).

Jag har säkert ändrats mycket jag också mer än vad jag själv vet. Men det jag kan säga är att förra året var jag helt slutkörd, tom, min kropp mådde inte bra och jag sov hela tiden. Jag levde livet till hälften i London och till hälften i Sthlm. Jag känner verkligen att jag är på rätt spår nu. Just med att fylla på den här kroppen med energi och att få flytta och få en nystart för grymt bra för mig. Jag längtar inte hem lika mycket och tycker mer om min vardag även om jag fortfarande inte är nöjd med mitt jobb.
att träffa V var verkligen en välsignelse och jag är så tacksam. Jag känner en sån kärlek och harmoni i min vardag.

Kommentarer inaktiverade för Alex för ett år sedan