livet

Ingen bra känsla i kroppen

Idag har jag en väldigt dålig känsla i kroppen, eller egentligen väldigt många dåliga känslor i kroppen. Jag känner mig ledsen och längtar hem lite. Till att spontant kunna ta de där fikorna som jag gjorde i helgen. Samtidigt så känner jag mig inte hemma i Stockholm längre, efter år bosatt på andra ställen har jag äntligen kommit dit där jag faktiskt bara hälsar på, inte åker hem.
Sedan känner jag mig också stressad. Typ jagad. Och det är en känsla som ofta återkommer då jag inte psykiskt är helt i balans. Jag försöker mest bara att andas djupt och säga till mig själv att detta inte är en känsla som är “befogad”. (jag blir också lätt rädd/känner obehag när jag mår psykiskt dåligt över att kolla mailen, svara i telefon och för posten. Det är som att posten vill döda mig, den känslan har jag. Känner nu att jag kanske borde söka hjälp för detta?).
När man tidigare har varit deprimerad eller på andra sätt haft psykiska problem så är det väldigt lätt, i alla fall för mig, att hamna i gamla vanor och då få tillbaka samma tankar och känslor som jag hade då när de kanske var befogade.

Jag känner mig också lite trött och tusen procent omotiverad till att jobba. Vill sitta hemma i soffan med en god bok.

Hoppas att ni får en fin måndag!

Kommentarer inaktiverade för Ingen bra känsla i kroppen