jobb

Jobb: inte på topp

Idag känner jag verkligen att mitt tålamod är slut. Jag är nog inte känd som världens mest tålmodiga människa heller men med mina kunder brukar jag inte brinna av. Vet inte riktigt vad det är. Men känner att jag är lättirriterad och bara tänker: nej jag vill inte. Klockan är snart elva och jag längtar efter lunch.

Ska gå ut och göra några ärenden och försöka uppbåda energi för att fortsätta jobba i eftermiddag, men jag känner mig lixom bara, inte på topp. Vill bara ligga hemma i sängen och läsa en god bok och sova middag och dricka te.

Jag är lite less helt enkelt. NU har jag jag i alla fall bestämt mig för att åka till Stockholm på fredag. Jag behöver Stockholm och Stockholm behöver mig. Att få bara vara med mina bästa vänner, det är ovärdeligt och något som kanske skulle göra mig lite mer i balans. Idag är en sån där som jag bara behöver kämpa mig igenom.

tumblr_m13788I5Fe1ro1jjxo1_500

Kommentarer inaktiverade för Jobb: inte på topp