livet,  Sverige,  tankar

Fredag!

Denna vecka alltså. Jag har blivit med dator, uppdaterat mina äpplen till något överhypat iOS8, hängt med mamma och fått förhoppningar om att mitt ex och jag ska lösa en bodelning oss emellan. Det gick, inte alls. Hon kom tillbaks in i bilden och han gick under jorden. Så det blir en bodelningsförättare. Jag har ju sagt att jag vill polisanmäla henne eftersom hon har förstört privat egendom. Under veckan glömde jag helt och nu vet jag inte om jag orkar. Ju mindre jag behöver ha med dom att göra desto bättre. Därmed inte sagt att jag tänker sluta bry mig.

Den allra allra allra bästa saken med denna veckan är utan tvekan att Skottland till skillnad från svenska folket tänkte efter. Jag är så fantastisk glad att Skottland vill fortsätta tillhöra Storbritannien. Vad jag tycker om svenska valet? Det är tråkigt att folk inte kan tänka, att så många inte jämför vissa politiker med typ telefonsäljare. Att man köper löften som inte går ihop. Vad jag tycker om SDs framgång? Jag tycker att dom vissa poänger, dom är inte som Svenskarna parti som mest vill gå på svenska fjäll bärandes fanor. Där har ni ett tips, vill ni ha kul så klicka in er på deras hemsida. Åkesson har som sagt poänger men han har också ett parti som inte består av lika slipade knivar som han själv. Integration är oerhört komplex, det vet vem som helst som bott utomlands. Även i länder där man talar språket. Och integration är nyckeln till mycket.

Kommentarer inaktiverade för Fredag!