livet

Slapp och stolt söndag

Igår hade jag tjejmiddag. Så jag är lite seg idag, trots att det inte dracks en droppe alkohol. Vi hade fruktansvärt trevligt. Diskuterade djupa och ärliga ämnen.

Idag har jag handlat och lagat mat, sovit middag och pratat politik med mina närmaste vänner. Jag är riktigt blödig när det kommer till tävling (som jag skrivit om tidigare) och idag är ju tävlingarnas tävling; riksdagsvalet. Och jag har på svts valprogram idag. Och jag har gråtit typ fem gånger redan.

Jag gråter för att det bara finns en vinner idag, ett parti som blir garanterat nöjda, och det är SD. De kommer att göra ett historiskt starkt val.
Det finns alltid en anspänning innan man får veta resultatet i en match. Alla sliter, kämpar och har gjort så, inte bara i dag utan i åtta år. Det är människor som du och jag. De flesta gör det för att de brinner för det här. De tar tid från sina andra sysslor och intressen.
Och om några timmar har hälften förlorat och hälften vunnit. Och jag gråter för de som lagt ned sin själ i detta och ändå inte lyckas. Som kommer lägga sig i natt och tänka: OM jag ändå hade gjort lite mer. Och jag gråter för de som lyckas. Som kommer festa in på småtimmarna och som får lön för mödan.

Det är en dag med många känslor. Men jag är så stolt över mitt land och mina vänner. Som har läst på, som kan så mycket och som gör vad de kan för att påverka.

Val2014

Kommentarer inaktiverade för Slapp och stolt söndag