jobb,  kropp,  livet

Om kroppen

Min vikt rusar av mig. Det känns som att de fetreserver jag lyckats bygga upp bara försvinner i tomma intet. Med de nya arbetsuppgifterna är det inte lika mycket träning för mig. Tyvärr.

Jag kan nästan känna hur stressen bryter ned mig fysiskt. En ny känsla. Jag är säker på att mitt magonda också kommer från jobbet. ramlade över den här bloggen som jag tyckte var så bra. jag måste hitta energin för att kämpa för att bli den där härliga Alex som jag egentligen är.

Igår sökte jag ett nytt jobb. Jag har inte rätt utbildning  men hoppas att min erfarenhet kan ge mig en liten chans. vi får se. Det var skönt bara att göra något åt situationen.

Nu ska jag fortsätta andas här. kanske ta en kopp kaffe, har inte druckit något på hela veckan.

För övrigt inbillar jag mig lite att jag är gravid igen. Men det är nog bara magsjukan eller vad det nu är som spökar.