jobb,  livet

fix me

Så bestämde jag mig för att vara hemma den här veckan. Jag har en hel del grejer som jag skulle må mycket bättre av att få fixa. t.ex. storstäda hemmet. Men också sånna där små irriterande saker som bara inte blir gjorda.
beställa en hårddisk så att jag kan tömma min gamla dator och installera office-paketet på den nya datorn. Beställde också lite film och serier här om dagen.

Sånt här gör mig så gott för själen. Jobbet jag sökte känns så skönt. Att jag har tagit ett beslut. det är underbart! Jag älskar att ta beslut, för då har man ju bestämt sig och vet var man ska ta sig. Att stå och vela är det absolut värsta jag vet.

jag ser det som en psykisksjukskrivning. Jag har fortfarande en märklig känsla långt ned i magen så helt hundra är jag inte fysiskt heller, men på god väg.

Idag har jag läst och sett på film. Skypat med V (som jag saknar riktigt mycket just nu). ätit soppa. Och pratat i telefon med en syster. Fin dag på något sätt trots allt. Jobba kanske inte är något för mig?…

Kommentarer inaktiverade för fix me