jobb,  livet

Är det här allt?

Jag är inne i en period då jag funderar väldigt mycket. Jag vet inte om det handlar om att vi bestämt oss för att vi vill ha barn, att jag flyttat till ett nytt land eller att mitt jobb är så rörigt (eller om det är för att jag fyller 30 om några månader). Men jag tänker i alla fall och idag funderade på om det här är allt?

Jobb
Jag måste hitta ett nytt jobb. Och jag vill nog byta bransch. Jag har arbetat inom samma bransch ganska länge nu och är rejält trött på det. Det har varit samma typ av rör och osäkerhet i alla företag och länder jag har jobbat och jag känner att det påverkar mig så negativt att jag inte är den Alex jag vill vara utanför jobbet.

Min plan nu är att bli gravid fort som fan så jag får vara föräldraledig, vilket jag planerar att vara i nio månader. Och sedan söka mig vidare. Till något annat. Jag vet inte riktigt vad dock. Jag har ett fastjobb och därför vill jag gärna ha det kvar under föräldraledigheten.

Boende
Alltså vi lägenhet är perfekt, runt 60 kvadrat bor vi på med två stora rum och en balkong, fullt utrustat kök. MEN det passar inte oss. jag vet inte vad det är som är galet men vi får aldrig någon ordning (och då är jag en väldigt ordningssam person). Det saknas garderober och vi behöver nog ett rum till.
Vi kikar runt på både lägenheter och hus.

Jag funderar också på var vi ska bo. Som ni vet så är det första året svårast, jag har inte hittat några nära vänner här, sånt tar ju tid och jag längtar hem. det känns lixom extra tufft när jag inte har någon annan hemresa planerade än en dag i november (men jag har ju valt det själv men ändå!)

 

Men det som jag funderar mest på är jobbet. för det är verkligen ohållbart.

Kommentarer inaktiverade för Är det här allt?