resor

Jag knarkar New York

Jag har varit i NY en gång tidigare för fem år sedan och då var jag där själv i två veckor. Jag behövde en paus, andrum och åkte helt enkelt iväg och bara var. Jag gjorde inte så mycket. strosade. Låg i Central Park. Men jag blev kär i staden och har längtat tillbaka sedan dess. Så nu knarkar jag New York-guider och bloggar. Bland andra dessa:

Sofi Farmans New York-tips – egentligen för “glammigt” för min smak men finfina bilder.

My bite of the apple – här satt jag i timmar igår och drömde mig bort, fin fin och rolig guide.

People in the street – den här bloggen har fantastiska bilder. Även om mycket fokus var på tonåringar så fick jag fina tips.

Niotillfem – en otroligt ambitiös reseguide med mängder av konkreta tips.

Jag kan googla ihjäl mig på New York, jag längtar så mycket dit. Det är verkligen en helt fantastisk stad. Mer än underbar!