jobb,  livet

Nej, jag vet inte

Jag vet verkligen inte vad jag ska tro om mitt jobb. Kaos är det som best beskriver saker och ting. Folk snackar bakom ryggen på varandra men tolkar också in en massa saker i en massa saker. Förstår ni?
Typ idag frågade två kollegor om vi skulle äta lunch (ena kollegan min närmaste och den andra ny) och jag tänkte att det vore trevligt, när jag kom tillbaka fick jag höra från andra att en annan kollega tagit illa upp och blivit ledsen. Hon gick förbi oss flera gånger så varför frågade hon bara inte om hon fick följa med om hon nu ville det? jag förstår inte sånt barnsligt beteende, självklart har hon inte tagit upp det med oss.

Vi fick också veta att det inte går så bra för företaget och jag ska imorgon ha möte med storchefen och diskutera dels min lön men också min tjänst och min framtid i företaget.
Ja, jag vet varken ut eller in, blir det bättre eller kommer det bara påverka mig negativt.
Jag fick oss ett tråkigt (men väntat besked om in hälsa, inlägg om det kommer imorgon).

Och så fick jag min mens idag. Troligen har jag lite längre menscykel än “normala” 28 dagar. typ 30 dagar. Den här månaden vet vi när jag har ägglossning och får försöka ligga loss där, dock inga ägglossningstester. Förhoppningsvis kommer detta gå bättre när jag mår bättre.

 

Kommentarer inaktiverade för Nej, jag vet inte