Girlytalk.se

mentalt rastlös

Idag är en sån dag då jag är mentalt uttråkad och rastlös. Hjärnan behöver lixom stimulans. Jag har bakat och lagat middag redan och tänkte göra köttbullar att frysa in men insåg att äggen tog slut. En kompis ringde och vi pratade en stund, en annan vän ringde och pratade om mitt födelsedagsfirande (om dryga tre månader). Jag är för trött fysiskt för att göra något. Men psyket fattar inte att jag fortfarande är sjuk.

Natalia svarade mig på presenten, ett väldigt bra svar. Jag hoppas så mycket att mirakel sker och att hon får lite medvind snart.

Nu ser jag modern family och ska måla naglarna. imorgon är det möte med storchefen (önska mig lycka till) och förhoppningsvis kommer den där jäkla mensen snart. Har mensvärk från och till men inte en droppe blod. Nej nu ska jag sluta tänka på mens.

Kommentarer inaktiverade för mentalt rastlös