livet

Tråkigt

när man är sjuk så är internet verkligen litet, jag läser inte speciellt många bloggar utan har klickat mig runt bland främlingar. Blivit både inspirerad och förfärad över hur människor lever sina liv.
jag har ätit för lite mat och för mycket skit. Svårt att få ner tung mat så jag har småätit gott och blandat istället. Sovit som en kratta gör jag också.

4044072-origpic-3c320a

Just nu är jag säker på att jag inte är gravid. Jag borde fått mens igår, så jag går bara och väntar och väntar på den nu (och som vi alla vet så kommer den ju aldrig när man väntar eller är beredd så jag ska väl kanske egentligen sätta på mig ett par vitabyxor och åka ut i skogen och plocka svamp så kommer den väl). Imorgon ska jag göra ett test om inte mensen dykt upp än, men som sagt var jag tror verkligen inte jag är gravid.

Idag hoppas jag att  jag orkar lite mer och är tillräckligt fräsch för att äta middag med Vs familj. Det är ändå en fördel att vi har en familj här (och min familj är inte så mycket att hurra för så).
Nu ska jag sova lite till, livet hos en diabetiker bjuder aldrig på sovmorgon utan frukost måste intas sju alla dagar och sedan kan jag sova lite till om jag vill…