livet

skrattar mig friskare

Jag är fortfarande sjuk. Men det är bättre. Eller egentligen jobbigare med näsan som rinner och halsen som känns som sandpapper men det är ju ett tecken på att kroppen gör sig av med bacillerna.
dock har jag svårt att äta idag, mår illa och känns som om jag ska kräkas när något hamnar i munnen. Fått i mig lite pasta i alla fall. Och gott och blandat. Men det är inte alls gott.

Jag tittar på Bert. Försöker skratta mig frisk och V har lite svårt att förstå Bert och Sunes jul, typiskt min humor som jag älskar. Är lite kär i både Bert och Åke. (Även min mormor älskade Bert och Åke).

bert_58078699 bert_ake-300x168

Angående min skengraviditet så har jag inte haft tid att tänka på det på länge, har däremot haft någon som kan liknas med mensvärk under veckan men ingen mens… Men stress kan ju påverka sånt där och det ska ni veta att jag har haft mer än nog av!
Dock så borde mensen komma nu vilken dag som helst, så om inte annat borde jag snart kunna göra ett test. Jag känner mig inte lika gravid som jag gjorde tidigare. Kanske beror på att jag mest känner mig förkyld.