tankar,  tips

Jag älskar musikaler

Jag älskar musikaler och passade på att se så många jag kunde när jag bodde i London. Min absoluta favoritmusikal är chess. Jag tycker att musik kan uttrycka känslor som inte ord kan. med ord och musik får du lixom fram allt du vill säga, förstår man inte orden så kan man ändå känna musiken och veta vilken känsla som de vill förmedla.

Musikaler spänner också ofta över många genrer, de är både spänning, action, komedi och drama i samma föreställning. Här kommer några fantastiska musikallåtar:

Från Chess:

Från Fame:

Les Miserable:

Från Fantomen på Operan:

Från Grease:

Från Chicago:

Från Cabaret:

Från Gösta Berlings Safa:

 

I New York hoppas jag att vi ska se Lejonkungen. En riktig långkörare men som jag ännu inte sett. Har ni möjlighet att se en musikal ta den, artisterna är ofta väldigt väldigt duktiga och mångsidiga. Kan både dansa, sjunga och spela teater. Och just för att det innehåller så mycket olika moment så kommer ditt sällskap också uppskatta det även om hen inte är en sån som brukar tycka om teater.