resor,  tankar

… och så åkte vi dit.

En sak som jag är väldigt avundsjuk på är folk som åker “runt” på semestern. Detta är ganska motsägelsefullt eftersom att jag HATAR att åka bil, men jag ska förklara hur jag menar.

JO men när jag hör vad folk har gjort på semestern så är det många som låter så otroligt spontana och lixom, ja, så åkte vi dit och var där och badade men sedan så började det regna så vi åkte dit istället. Och vi bodde på ett jättemysigt hotell som vi bara råkade köra förbi.
Det låter så himla härligt och spontant. (Det kanske inte är så spontant som det låter nu?)

Jag är rädd för att jag (vi) inte skulle hitta ett hotell och behöva sova i bilen. Gu va snobbig jag låter men det känns verkligen som ett stort bekymmer. Vi åkte på en sådan resa i USA och bokade hotell vartefter men det är en helt annan typ av kultur där. Ett motell kostar typ ingenting per natt (billigare än våra vandrarhem och ändå ingår både handdukar, lakan, städning och frukost) och själva grejen är lixom att man ska boka vart efter man kommer. Man ska komma sent på natten, sova och sedan åka igen. Vi har inte den kulturen i Sverige eller Europa, eller vad säger ni? Ska jag våga mig på en roadtrip, på det där spontana oplanerade viset?

Road-Trip-Tips

Kommentarer inaktiverade för … och så åkte vi dit.