Förhållanden

Blå

IMG_9776.JPG

Jag vill vara ärlig. Jag vill vara privat. Jag vill inte skämmas för något som inte ens är mitt fel. Trots allt detta så vet jag inte vad jag ska skriva idag. Jag är i vanlig ordning efter möte med honom och dom helt emotionellt slut. Jag har haft huvudvärk och mått dåligt. Och, och jag har en värkande arm. Aningens blå och svullen arm. Mitt livs mest pinsamma blåmärke. Jag har tydligen slösat sju år på en man som slår kvinnor. Och jag är tydligen en kvinna som inte bara avstår från att anmäla, jag är även en kvinna som hittar på ursäkter åt honom. Jag är en världsvan och intelligent tjej, jag vet att man inte under några omständigheter slår någon ändå försöker jag bortförklara det. Jag har tydligen tappat det jag med. Mitt går tappar jag också. Stressen just nu. Inte att leka med. Stressen och skammen. Han slår sitt ex som inte var lämplig att bli mamma och köper cigg till sin gravida flickvän. Kan någon förklara för jag förstår inte.