livet

Som en gammal man

Idag var typ alla mina kollegor på kontoret. Lite småttchockande att vara 20 istället för fem men de flesta verkar trevliga. Dock kan jag meddela att det verkar finnas mycket drama här. Det är lixom inget uttalat men det tasslas och tisslas i hörn och det är tydliga grupperingar på jobbet. Ja, ja.. Vi får la se.

dagen bjöd på ett långt samtal med min bästa vän. Vi som brukar höras varje dag har inte hört på säkert två veckor. Oj som jag saknat henne. hon som alltid är glad för min skull och som alltid har saker att berätta om gemensamma bekanta. Det gjorde verkligen min dag. Och det bästa med att vara på en plats utan tidsskillnad hem.

När jag kom hem så hade V städat. Åh så glad jag blev. han hade väl mest bara plockat egentligen men det gjorde så mycket. V drar ut alla kontakter i hela lägenheten (vilket är ganska många) när det kanske ska åska. Jag trodde det var sånt som bara gamla gubbar gjorde….

blixt375

Kommentarer inaktiverade för Som en gammal man