barn,  kropp,  V

Jag och min skengraviditet

Jag har tänkt på två saker. Den första är att även på gravidbloggar så får man ju bara följa med från vecka 12 och framåt, typ, och det har jag all förståelse för. Men här så tänkte jag skriva så mycket jag kan och hinner och tänker på angående detta. För gravid det är man ju tidigare än vecka 12 med alla dessa funderingar och tankar.

Och nummer två det är att gravida människor har ett eget språk. BF, BIM och ÄL är bara två exempel. Vad fan betyder allt detta?

Angående min egen skengraviditet så känner jag av massa konstigheter. Framför allt är jag trött. Men jag känner också att jag får som en dusch av ledsenhet ibland. Då och då. Gråtig. Jag känner inget sug på någon speciell mat utan tvärtom så är jag typ inte alls hungrig. Lite lätt illamående är jag också och någon molande mensvärksaktig-känsla. Jag tror fortfarande att detta är stress. Jobb, ny stad och allmänt rörigt. Och jag riktigt längtar till om ca en vecka när jag kan ta ett test som kommer att visa negativt så att jag kan återgå till att leva.

Försökte hitta en bild för att illustrera det här inlägget men ger helt enkelt upp. Va sjutton skulle det vara lixom?