livet

Mysstädning

Idag har jag kört ut V. Han får vara med sin bror och bygga något. Och jag ska mysstäda. Mysstäda det är när man städar utan stress. Ända poängen är att det ska bli rent inte att det ska bli rent till någon speciell tid eller för att man ska få besök eller dylikt utan man städar för städandes skull. Och det behövs.

Under veckan när det har varit så varmt (och hela sommaren) har vi inte städat, knappt plockat undan efter oss. Så det ska vi göra nu, eller jag. Jag skäms över hur det ser ut här inne. Bort med det! Jag ska kanske bädda rent också, så startar vi veckan på bästa sätt.

I natt har jag sovit helt okej så jag känner mig mindre trött, men jag har drömt massa hela natten. Bland annat har jag drömt att jag är trött. Och att folk har ringt men jag har knappt orkat prata. Hemska drömmar men det var också lite så jag kände mig igår.

images
Mitt hjärta vill tydligen sova mer då…

Sitter i soffan med en kopp kaffe och smsar lite med en god vän. Ja livet är underbart även när man är seg!