livet

Den här veckan tar knäcken på mig

Den här veckan har varit enormt långt. Jag har gjort massa saker och det har varit sjuktroligt! Men nu (och igår) är jag så trött. Kom knappt upp ur sängen i morse. Och jag kan inte riktigt säga varför, för jag har gått och lagt mig i tid och haft det mysigt på många sätt och vis. Blandat både lugna stunder med mer fart.
Jag tror att en bov är att jobbet inte alls är stimulerande och jag märker redan nu att flera av mina kollegor (av de jag träffat) är på väg härifrån om inte fysiskt så mentalt. Och det skapar ju en väldigt speciell stämning på jobbet. Ingen gör ju sitt allra bästa om man vill sluta.

Hur som helst är ju sinnessjukt trött och i kväll så ska V jobba. Perfekt! Jag ska gå hem och lägga mig och titta på sherlock hela kvällen.

Sherlock

Kommentarer inaktiverade för Den här veckan tar knäcken på mig