livet

Tvätta tvätta

Här om dagen insåg jag att alla mina kläder (t-shirtar) var borta. Jag letade i hela lägenheten innan jag fann dem i tvättkorgen. Vädret här är superfint och varmt och jag har exakt noll tvättlust. Men idag ska jag ta tag i det. Jag är fortfarande trött och skengravid (haha!) så ikväll blir det inget bad och inget umgänge med vänner utan raka vägen hem och tvätta, laga middag och se breaking bad med V.
Escaping reality skrev om vardagar och hur värdefulla de är och jag kan inte annat än hålla med. Fem av sju dagar i veckan är vardagar och man måste uppskatta dem. Eller de flesta av dem. Visst kan man vara trött och less på både jobb och hushållsarbete men de flesta dagarna måste man uppskatta. Och ibland finns det inget bättre än att få ta det riktigt lugnt i soffan med den man håller kär?

Kommentarer inaktiverade för Tvätta tvätta