barn,  livet

Skengravid

Jag har funderat och funderat på om detta inlägg ska skrivas men here we go:

För en vecka sedan bestämde jag och V att vi vill ha barn. Ingen stress men vi bestämde oss för att sluta motverka det, alltså inte använda preventivmedel så får vi se hur det går.
Sedan dess har vi haft sex en gång. Och sedan dess har jag varit skengravid. Inte så att jag går och putar med magen men jag mår illa. Typ hela tiden och speciellt när jag ska äta. Inte sugen på någonting. Och lixom inte jag-vill-kräkas-illamående utan mer molande.
Jag är också extremt trött och har ont/känner mig konstig mot äggstockarna.

empathybelly_51885474

Det roliga är att jag vet att man inte känner symptom så fort jag har ingen aning om jag hade ägglossning då eller inte och sannolikheten för att vara gravid på första “försöket” är minimal och ändå kan jag inte sluta må illa.
Andra orsaker till illamåendet kan vara:
– Sömnbrist, jag har inte sovit ordentligt på fyra nätter.
– åt för snabbt och för fort men också för oregelbundet.
– koffeinbrist
– åter igen sömn, det mest troliga alternativet.

 

Nu har jag fått ur mig det så nu kan jag sluta vara “gravid”, amen och go natt!