livet

På väg ut i skogen

Jag gick just en liten sväng och hämtade ut ett paket, mina skor som jag beställt. Tyvärr har jag haft mina äckliga ballerinas idag och mina fötter är helt klibbiga och riktigt stinker svett, funderade ett tag på vad det är som luktar innan jag insåg att det var jag… PINSAMT!

Jag är ganska slut nu, huvudvärken börjar smyga sig på det har blivit för många timmar framför datorn idag med för få av de timmarna på glasögon på.
Jag köpte just en cola och hoppas på att få upp blodsockret och bort med huvudvärken.

Om en timme så ska jag möte upp V för en middag på en restaurang med himmelska pizzor och sedan ska jag köra 1.5 timme ut i skogen till en vän som har en stuga där. Det blir vi två, skogen och en älv hela helgen. Ingen mobiltäckning och inget internet. Ska bli så ljuvligt skönt.

A11_SkogsLandskap_PNG
Det kanske ser ut så här? Hur som helst så ska det bli ljuvligt skönt!

Kommentarer inaktiverade för På väg ut i skogen