Girlytalk,  Sex,  Singelliv

Killar som gillar att slicka

ste_basic_instin_1983559

Alltså som singel upptäcker man så många roliga och lite konstiga saker. Jag tycker mycket, MYCKET, har ändrats sedan jag var singel sist för sju år sedan. Spontant, utan att lägga någon värdering i det, så känns det som porr är något mer lättillgängligt och något mer acceptabelt. Därmed har även sexet förändrats.

Häromkvällen efter några drinkar fick vi för oss att vi ville ha cigg. Vi ringer vår lokala leverantör (närmaste bonden) som kommer med två cigarretter varav jag tappar den ena genom altanen. Han ringer då sin dräng (som säkert kallas något annat dessa moderna tider) för att komma och leverera fler cigg. Vi blir förvarnade om att drängen är väldigt förtjust i kvinnor. Jag är ju ganska förtjust i att leka med män så mig stör det inte med taffsande händer. Han anländer på bondens fyrhjuling och är väldigt närgående. Jag säger inte så mycket för jag tycker ju det är ganska mysigt med kramar. Roligaste av allt är fyrhjuling och efter lite tjat fick jag göra precis det, åka fyrhjuling. Drängen börjar längs vägen lägga min hand runt honom och hans hand rörde sig sakta uppför mitt lår. Vi kör längs landsvägar och in på skogen. Där någonstans berättar han hur mycket han “älskar att slicka fitta”. Jag var inte speciellt sugen men tyckte det var kul att åka fyrhjuling så jag spelade väl med men nu började vägarna och skogen ta slut. Han stannar, börjar kyssa min kropp och försöker nog få sina fingrar innanför trosorna. Dom var nog innanför, jag minns inte riktigt för jag tänkte mest på skogrelaterade bekymmer. Jag är lite lite rädd för typ ormar och älgar och tycker väl inte barr och kottar är speciellt bekvämt. Han föreslår att vi ska åka hem till honom. Till ett hus i mitten av skogen typ men åtminstone barfritt. Väl där så ber och bönar han om att få slicka mig. Jag var väl inte jättesugen men inte heller osugen. Det blir en massa smekande men inga kyssar. Sådan är jag. Efter mycket smekande från hans sida så tänker jag mig att jag kanske kan gå med på lite oralsex så länge det är ensidigt. Kanske tänkte en del av mig att han inte skulle gå med på oralsex utan att jag behöver återgälda honom. Men sure thing, han börjar han slicka mig. Det var skönt. Inte exceptionellt på något sätt men skönt. Jag fick orgasm, han fick absolut inget. Inte ens en kram.

Det är ju tacksamt att inte alla är lika egoistiska som mig men jag tycker ändå att det är märkligt. Det är inte första gången det händer mig denna sommar. Dessa två tillfällena har bägge varit med äldre män. Vi snackar i alla fall 40+. Jag tänker att det kanske är lite svårare för dom att få upp den efter många glas vin. Det visar sig efter lite sms, telefonsnack och samtal med yngre kompisar att så inte alls är fallet. Att slicka tjejer till orgasm utan att få något själv är tydligen något visa killar verkligen verkligen vill och går igång på. Så kanske är det bara jag som inte tycker det är så hett att ge oralsex eller för den delen ge något sexuellt utan att få något tillbaks. Men ärligt, är inte killar lite knepiga? Lite knepiga och inte överdrivet bra på oralsex?