Singelliv,  Vardagen

Dagar som blir nätter.

Jag är fortfarande på landet. Gäster och granar avlöser varandra och dagarna och nätterna hänger ihop. Jag har inte haft en sådan här festlig sommar sedan jag var 20 tror jag. Bortsett den ganska svåra sömnbristen så mår jag verkligen fint. Det finns inte så mycket kul att rapportera härifrån. Mycket alkohol som får intas i valfrid mängd. Mycket skratt. Mycket svengelska. Många många många sena nätter eller tidiga morgnar. Ellet jo, det finns ju en rolig incident som involverar en fyrhjuling och oralsex. Men det får bli ett senare inlägg. För jag måste hänga lite till med mina extra småbröder. Min brors kompisar som jag känt i massa massa år som nu blivit stiliga unga män. Väldigt charmiga sådana.

Exet har helt tappat det men hans tråkiga attityd har blivit en del av min vardag. Är det inte något exceptionellt så rinner det av mig.

20140729-132914-48554441.jpg