jobb

Första dagen på jobbet

270
I morse försov jag mig lite. Jag gick upp kvart över sju och skulle vara på jobbet åtta. Som tur var så bor vi nära mitt jobb, det tog typ sju minuter att cykla. Så jag var på jobbet 07:57.

Och jag älskar att jobba. Alltså ÄLSKAR! Jag har det egentligen så bra ställt ekonomiskt att jag inte behöver jobba, men jag tycker att det är roligt. Att få använda hjärnan. Vara trevlig mot främlingar. Känna sig viktig (det gör jag speciellt nu… Jag antar att alla tror att jag skriver något väldigt viktigt dokument, jag har i alla fall den minen på mig). Få tiden att gå. Ha kollegor.

Hittills är alla väldigt trevliga mot mig. Det är dock ganska varmt och kvavt på kontoret så en av mina kollegor svettades så att det rann. Jag trodde att hon just duschat, inte så fräscht kanske men så kan det bli.

Hopps ni har en fin måndag, varesig ni är lediga eller jobbar.

Kommentarer inaktiverade för Första dagen på jobbet