jobb,  livet,  München

Nystart

Imorgon börjar jag jobba. Jag är utbildad lärare, vilket jag har nämnt någon gång tror jag, men jag är även utbildad i lite annat och det är annat jag jobbar med. Men jag älskar skolan och någon gång ska jag jobba som lärare igen. Svårt att jobba med Svenska för invandrare i Tyskland dock, känns inte som om det är prio ett för de nyanlända här att lära sig svenska…

Hur som helst så finns det där skoltänket ganska djuptrotat i mig och jag älskar att gå och köpa nya pennor och block och kanske tom en ny väska innan hösten. Vissa säger att nyår är en nystart men jag tycker att hösten är lika mycket nystart om inte mer. Så innan hösten kommer (för den är ju inte här riktigt än) så tycker jag vi tar oss en funderare på vad som är bra i livet och vad som behöver förändras. Och hur vi kan förändra det. För att sedan utföra förändringen. Ja ibland är det inte svårare än så. Eller som man säger: lättare sagt än gjort.

are-you-happy