kropp,  tips

Min räddare i nöden

Jag tränar en del och har tränat ännu mer. Inflammation i benhinnor och smärta i olika kroppsdelar pga stelhet/överrörlighet är vardag för mig. Tyvärr. Och det finns inget linnement som är bätter än linnex. 

IMG_9925_web_500px-500x500

Den verkar fort, och nyckeln är att bara ta ett tunt lager för det känns som om huden ska brinna upp, långt in till muskeln. Och effekten är långvarig, stryker du på på morgonen och aktiverar muskeln på kvällen så kommer linnex att aktiveras då.

Den här är betydligt bättre än både tigerbalsam och ormsalva. Jag vet inte om det är för att jag blivit van eller om det är något annat men jag tycker inte att den luktar så starkt. Däremot blir huden illröd där man har använt den, ser ut som första gradens brännskada.

Men det hjälper, finns hos hälsokost eller på nätet.

Kommentarer inaktiverade för Min räddare i nöden