tips

Filmmarathon

Varesig vädret är dåligt eller ej så finns det något så underbart mysigt med att få bädda ned sig i soffan med en kär vän och se på film. Bara ladda upp med onyttigheter och sedan ligga där. Kanske halvsova en stund. beställa pizza. Ja ni fattar poängen.

Vill ni ha ett tips så rekommenderar jag Harry Potter. HarryPotter_131223
Jag gillar dem. De är lagom magiska för min del. Jag tycker att de blandar vår tid med det magiska så bra och det finns mycket fint att lära av här. Och mycket spänning och humor. Finurligheter kanske man kan kalla det.
Ja tycker också om att det är den brittiska skådespelareliten som är med, det blev ingen hollywood-film utan de brittiska skådespelarna som är minst lika bra fick  äntligen visa sig på världsscenen.
0
Filmerna måste ju vara typ 20 timmar tillsammans så en sovpaus kanske behövs, både böckerna och filmerna kom ju ut med något års mellanrum så det känns kul att se dem på rad. slippa vänta lixom för det är inte riktigt min grej.